设为首页收藏本站

阳光工程心理网

点击这里加入阳光论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[求助] 我的老公出走了,如何找到他?(已找到,大家都来祝福msy夫妇吧:)--malnu)

从昨天下午一点半,他走了,就没在回来.我心碎了.如何找到他,他只带了100块钱.诺大的北京我上哪找他.

他是不是已计划好了.

老公,你如果上了阳光的话,看到我,一定要回来啊!

阳光上的朋友,帮帮我,通过什么方式能找到他.

老公,要知道没你的日子我没法活啊!

一切都是暂时的,脑子木就先不想问题.回来吧,我求你了.你不回来,让我怎么活啊.从昨晚到现在我都没吃东西.我吃不下,没味口啊.我一个人撑不下去了.

只要有人在,就是希望啊.

我已报警了,可你藏哪了,我上哪找你啊!
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 转播转播 分享分享 分享淘帖
Dear msy,

I´m shocked to learn this bad news. I know any word of condolence is not of practical use. But what you need, always, but now in particular, is a clear mind. It´s no use worrying, panicking, or thinking about possible consequences.

To know where he is, you need to recall every detail for recent days. e.g. How´s his mood lately? did he ever say anything indicating the will to escape? Is there any place/activity that he´s particularly interested in recently? Has he met any friends? What´s the claimed purpose for his outing this time? Did he get dressed/behave normally? Has he cheated on you about anything recently? Is there a possibility for him to simply get astray?

When calling the police, do remember to remain calm. Policemen are not responsible for any outcome of the search. So try your best to be sensible and cooperative, not to complain to or even get angry with them - you can do it to others if you need, but not the police.

And last but not the least - take care of yourself. You can only be helpful when you are safe and sound. We are all with you! God be with you for your love of him!

Up to the top! All friends in 【双相情感障碍】, please back msy up with our kind will and action!

不要急,耐心等。

相信他会自己回来。

我也在北京

如果你愿意,你发站内短消息给我,说一下你老公的具体特征,我可以帮你找找。

最近我正好没有什么事情,有很多时间。 :)

虽然我们不认识,但是我希望你相信我。

如果你不想,我也不勉强。

希望你老公能平安回家。

听到这个消息,很意外,我还以为你LG摆脱燥狂转抑郁,心情已经比以前好多了呢.
现在最重要的是你自己要注意自己的身体,知道你吃不下,但是如果你自己的身体也垮了,那就啥都没有了.
我们都在经历人生中很苦难的一段日子,
但一定要坚信自己
相信你的LG在躲避,但是会回来的,药带了没有?最近是在抑郁状态吗?

msy,你老公怎么了,怎么会出走了呢,他走之前的情绪怎么样,有没有什么异常啊,和你说什么了没有啊。现在的情况怎么样了,有没有什么消息。你一定不要太着急,我觉得你老公肯定没事,上天会保佑他的!

I´m shocked to learn this bad news. I know any word of condolence is not of practical use. But what you need, always, but now in particular, is a clear mind. It´s no use worrying, panicking, or thinking about possible consequences
同意纳兰版的话,现在任何安慰的话语都没有实际的意义,最关键,msy,你还是要保持清晰的头脑,担心、惊慌抑或自己想象后果都是一点用处没有的。

To know where he is, you need to recall every detail for recent days. e.g. How´s his mood lately? did he ever say anything indicating the will to escape? Is there any place/activity that he´s particularly interested in recently? Has he met any friends? What´s the claimed purpose for his outing this time? Did he get dressed/behave normally? Has he cheated on you about anything recently? Is there a possibility for him to simply get astray?
要知道他在哪里,msy,你需要回忆最近这段时间的所有细节,例如说,他近来的情绪怎样呢?他有没有说过什么话暗示他会出走?他最近有没有对什么地方或活动是特别感兴趣的呢?他有没有遇到过什么朋友?他有没有说过这次外出有什么目的?他的着装或行为是不是正常?他近来有没有骗你什么的?还有没有可能就是他迷路了呢?

When calling the police, do remember to remain calm. Policemen are not responsible for any outcome of the search. So try your best to be sensible and cooperative, not to complain to or even get angry with them - you can do it to others if you need, but not the police.
你报警了,记得要保持冷静。警方对出走负有搜寻的责任,但不是就一定能找到。所以一定得保持理智和合作,不能抱怨甚至迁怒于警方才好,发泄的话可以找其他对象,但不能是警方啊。。。

And last but not the least - take care of yourself. You can only be helpful when you are safe and sound. We are all with you! God be with you for your love of him!
最后最重要的是,你要照顾好自己。只有你本身安然无恙才最能处理好这次事件。我们与你并肩作战的!你如此深爱你的丈夫,上天一定会保佑你的!

malnu 并不是每个人的英语都和你一样好!

回复 #9 York 的帖子

请不要抱怨吧,很多事情都有缘由,但并不都是我们可以左右和改变的,面对就是了。
msy,请振作起来,无论如何要吃点东西的,饿慌了,心会更慌,更没主意了。你要稳定情绪,才能更好地应对。

回复 #1 msy 的帖子

姐姐,你对你老公的爱和照顾一直让我很感动。
就像楼上各位说的,先吃点东西,保证自己的身体,才有体力精力应对问题。
不要慌,静下来想对策。相信他很爱你,会回来的。
为你们祈祷。

我只是不想再写他抑郁了,怕是对大家造成不好的影响.

其实他已抑郁有半个月了.

我想他已安排好了.计划好了.原来从没有这种情况.

他怕拖累了我.

他也不可能上网,如果他能有这个兴趣就好了.

我怕我是过不了这一关了.一天天的等.等出个结果来再说.

听人有人在网上寻人,我不知道该用什么方法.象前些日子有找失踪的男友的,成了新闻人物了,后来找到了.

不知道大家知道能用什么方法能帮我去找到我的亲人.

他最近一直就想着自杀,我天天都陪他一起晒太阳,散步,开导他,他也表示想开了.可是一会就又想着死.他觉脑子发木,与人交流困难.对什么都没兴趣.但他走之前还去广化寺磕了三个头.我做饭时,他说出去抽两根烟.好长时间都没回来,我就有不好的感觉.还好回来了.而后睡了一会,本来他想到两点走.可是一点半他就起来了,抽了两根烟.本来我们昨天说好去西单的.但他说想去报国寺转转,让他多带点钱,他说一百就够了.桌子上的碗他想给收了,我没让.我说和他一起走,他不让,说一会就回来了,让他带手机,他也不带,说一会就回来了.

他走时,我在床上睡着.我说那我下午洗衣服.晚上早点回来,他也答应了.

只是这一走就没了踪影.

他走时身上仅带100块钱,一张月票卡.身上挂块墨玉的观音.其他的什么也没有.

他肯定是找个小旅馆,不吃不喝等着了.

应该是12月1号下午一点半走的.

今天中午我又去了所里,看见在老公的记录前面又有好几页,都是走失的.警察说,一般走失找到的可能很小.我看还有7月份走失的,到现在也没找到.

我现在就是等结果.

原来他兴奋时的焦虑是怕他病加重,被人歧视.现在是怕永远都见不到他了.

回复 #8 wjyuyu 的帖子

Thank you yuyu again very much for the timely and wonderful translation (and there´s no need to translate this one)

Before this incident comes to an end, I doubt if msy will ahve the time and mood to review our responses. But let´s try our best any way. I believe we can will things if our wishes are strong enough! Let´s speak out best wishes and reach out our helping hands.

The most important thing now is to get involved. And our helping will shall never come in vain

I thank all of you from the deep bottom of my heart.

警察说已把他的情况放在他们的网上,如果有北京市任何派出所发现类似的人就会给他们打电话.他们就会给我打电话.

盲目等也不是办法.

我想找各个小旅馆挨个问问.

大家说的没错,昨天警察也说,也把身体休息好,这样才会有本钱找人.

可是我真的吃不下啊!老公太恨心了,他以为我会痛苦一段时间就会过去了.这是不可能的.